Gospel Explosion + Skärgårdssång = sant!

Var med och sjung i en stor gospelkör!

Vi presenterar med glädje möjligheten att få vara med och sjunga gospel i en stor kör på Halmstad arena under den kristna musikfestivalen Skärgårdssång, www.sgsang.se. Och du kan få vara med!

 

Om Gospel Explosion

Leif Ingvald Skaug var festivalchef för Skärgårdssång från starten 2015 till 2019 och han startade samma år gospelkörsprojektet ”Gospel Explosion” i Norge. Sedan dess har tusentals sångare varit med i olika gospelprojekt på många ställen i Norge. År 2022 startade han 4 fasta gospelkörer i Bergen, Trondheim, Mysen och Oslo, och över 450 sångare sjunger nu i dessa körer regelbundet.

 

Sjung i kören på Skärgårdssång!

Nu har du chansen att vara med på Gospel Explosion som en del av Skärgårdssång. Vi startar med övning torsdag 17 augusti kl 19.00 i vackra Martin Luther kyrka i Halmstad, och fortsätter övningen under fredag den 18 augusti, för att sedan medverka under två konserter på fredag kväll på Halmstad arena inför en stor publik. Kören sjunger några sånger på egen hand, men framför allt sånger tillsammans med flera av helgens artister – och under allsången sent på fredag kväll tillsammans med den tusenhövdade publiken. Självklart finns ett tight band på plats, Skärgårdssångs husband sedan 2015, under ledning av basisten Stefan Bäcklund.

I anmälningsavgiften på 400 kr ingår övningsmaterial som du får tillgång till i god tid, enklare fika under övningsdagarna samt entré till fredagens tre konserter på Skärgårdssång (varav kören medverkar på två av dem).

 

Vem får vara med?

Alla som gillar att sjunga gospel, både du som är med i en kör idag och du som vill testa att vara med i en stor gospelkör. Anmälan sker via följande länk: www.gospelexplosion.no. Om du vill förbeställa lunch på fredagen så kostar det 150 kr extra. Du kan också redan nu boka en biljett till Skärgårdssångs lördagsprogram för ett specialpris på 600 kr.

 

Frågor besvaras av Leif Ingvald Skaug som nås viaLeif@skaug.no

Låt oss fylla scenen på Skärgårdssång med en mäktig kör och en fantastisk allsång!

 

SGS---Gospel-Explosion---Web